Skype Tarieven

Meer informatie over de Skype Tarieven? Voor het gebruik van Skype zijn er 2 situaties waar je geld betaald. Het Skype Premium account en het bellen naar vaste telefoonnummers en mobiele nummers. Deze pagina gaat over de Skype tarieven van bellen naar vaste telefoonnummers en mobiele nummers. Meer informatie over het premium account lees je op Skype Premium.

Met Skype kun je tegen een heel voordelig tarief bellen naar nationale en internationale vaste telefoonnummers en mobiele nummers. Deze gesprekken kun je op twee manieren betalen. Door het afnemen van Skypetegoed en door het afsluiten van een Skype abonnement. Beide betaalmethodes worden hieronder verder toegelicht.

Skypetegoed

Het kopen van Skypetegoed kan via de Skype website of door het kopen van een Skype voucher in de winkel. Het voordeel van het Skypetegoed is dat je het kunt gebruiken wanneer jij dat wilt. Het tegoed verloopt nooit. Met het Skype tegoed kun je zowel vaste telefoonnummers als mobiele nummers wereldwijd bellen. Ook kun je met je Skypetegoed sms’en. Tevens kun je met je Skypetegoed gebruik maken van ruim 1 miljoen hotspots. Tenslotte kun je oproepen doorschakelen naar een door jou gekozen vast of mobiel telefoonnummer.

Wanneer je gebruik maakt van het Skypetegoed betaal je naar gebruik. De Skype tarieven voor betalen naar gebruik in Nederland zijn als volgt:

Betalen per minuut
Nederland
Nederland – Gratis
Nederland – Mobiel
excl. btw
1,9 cent
0 cent
22,2 cent
incl. btw
2,2 cent
0 cent
25,5 cent

Voor meer informatie en voorwaarden zie de Tarieven op de Skype website.

Skype abonnement

Wanneer je veel belt via Skype is het afsluiten van een Skype abonnement absoluut het overwegen waard. Je profiteert dan van voordelige beltarieven naar meer dan 170 landen. Je zit niet vast aan lange contracten, het is zelfs mogelijk om een abonnement voor één maand af te sluiten. Kies zelf het abonnement dat bij jouw belgedrag past. Je kunt een abonnement nemen van 60 minuten maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Skype abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen door de hele wereld. Skype maakt onderscheid tussen Skype abonnementen waarmee je alleen naar vaste nummers kunt bellen en abonnementen waarmee je zowel naar vaste als mobiele telefoonnummers kunt bellen.

Voor de actuele Skype tarieven voor Nederlandse Skype gebuikers zie de Skype website.