Skype Windows 8

Skype Windows 8 is een nieuwe manier van communiceren met je vrienden, familie en collega’s. Skype Downloaden voor jouw Windows 8 Computer of Laptop? Hier vind je alle informatie over het downloaden, installeren en het gebruik van Skype voor Windows 8!

In oktober 2012 lanceerde Skype een Sype versie speciaal voor Windows 8. Skype voor Windows 8 biedt wat extra’s ten opzichte van andere besturingssystemen. Uiteraard kun je met Skype voor Windows 8 gewoon gratis Skype-naar-Skype gesprekken voeren, voordelig bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers, video bellen en gratis chatten. Maar naast deze voordelen is er meer.

Met Skype voor Windows 8 ben je altijd bereikbaar. Je blijft altijd verbonden met Skype, ook al heb je de applicatie helemaal afgesloten op je computer. Daarnaast is Skype voor Windows 8 gebruikersvriendelijker dan ooit. Begin direct een gesprek met een van je contactpersonen. Je bladert razendsnel naar ja favoriete contactpersonen en alles ziet er gelikt uit! Bovendien werkt Skype ideaal met Windows 8 aanraakschermen.

Skype Windows 8 Downloaden

Het downloaden en installeren van Skype voor Windows 8 is heel eenvoudig. Ga naar de Skype Windows 8 pagina. Hier klik je op de groene button met de tekst ‘Skype voor Windows 8 Downloaden’. Je wordt nu doorgestuurd naar de Windows Store van Microsoft. Volg de instructies en Skype wordt direct gedownload en geïnstalleerd op jouw Windows 8 computer of laptop! Veel succes en plezier met Skype Windows 8!